رئیس اسکودا: نهاد وکالت به هیچ عنوان سیاسی نیست
وکیل کوشا ضمن قدردانی از قوه قضاییه به دلیل درک صحیح مسائل مربوط به کانون وکلا، بیان کرد: قوه قضاییه خواهان نظارت بر این نهاد است، اما بحث اصلی تفاوت در تعریف نظارت است، چراکه کانون وکلا براساس قانون با نظارت موافق بوده و از دخالت دوری کرده و این امر قبول ندارد.
رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران، در رابطه با مدیران نهاد وکالت، بدنه وکالت و نهاد صنفی نیز مطرح کرد: امروز زمان اختلاف و مچگیری نیست و علیرغم نقدها باید تمامی وکلا درکنار هم همفکری کنند؛ چراکه هرفردی مرتکب اشتباهی شود پای نهاد گذاشته میشود.
وی ایرانی بودن را به معنای تمدن و اسلامیت را به معنای انسانیت دانست و تصریح کرد: این دو هیچ منافاتی با یکدیگر ندارند؛ حضور در شهر تاریخی همدان نشان از تمدن و قدمت والای ایران زمین دارد.
کوشا با بیان اینکه جلسه هیئت عمومی کانون وکلای دادگستری ایران و برگزاری چنین جلساتی حامل پیامهای بزرگی در سطح کشور و عرصه بینالمللی است، خاطرنشان کرد: نهاد وکالت و وکلا به هیچ عنوان سیاسی نبوده و نیستند؛ این کانون حاکمیت قانون را قبول داشته و از آن تبعیت میکند.
وی تصریح کرد: کشتی وکالت به واسطه هماهنگیهای از پیش تعیین شده و طوفانهای ساختگی که مردم از آن بی اطلاع هستند در حال عبور از موانع است؛ درحال حاضر تصمیم بر حذف شاخه به شاخه و مرحلهای کانون وکلا است که نباید این اجازه را بدهیم.
رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران، با تاکید براینکه مبتکران طرح جایگزین کردن نمایندگان حقوقی به جای وکلا، از بیرون خط میگیرند، یادآور شد: مرکز پژوهشهای قوه قضاییه، مجلس و ۱۸۷ با کانون وکلا موافق بوده و قوه قضاییه در برابر اظهارات مرکز مشاوران قوه قضاییه از ما حمایت کرد.
وی اضافه کرد: این درحالیست که معاونت حقوقی ریاست جمهوری اعلام کرد که کلیات این طرح باید مورد قبول واقع شود؛ چراکه از استقلال کانون وکلا ترس وجود دارد.
وکیل کوشا در رابطه با عملکرد صداوسیما در این حوزه، یادآور شد: صداوسیما جمهوری اسلامی ایران باید مطابق رسالت قانونی خود مردمی بوده و مردم را جذب کنند و از همه ایدهها و نظرات استفاده کنند؛ چراکه این راه فعلی صداوسیما درست نیست.
دیدگاه