در حال انتقال...
تصویر خبر

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۴، ساعت ۲۰:۱۴

نشست رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان با روابط عمومی ادارات و سازمان های استان برگزار شد. این نشست که به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، کانون وکلای دادگستری استان همدان میزبان روابط عمومی برخی از ادارات و سازمان هایی بود که با آنها بیشترین تعامل و ارتباط را دارد.

به گزارش روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان همدان،در این نشست رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان ضمن تبریک روز روابط عمومی هدف اصلی روابط عمومی را ایجاد و حفظ تصویری مثبت از سازمان یا فرد در اذهان عمومی، رسانه‌ها و گروه‌های هدف دانستند و گفتند: روابط عمومی نقشی استراتژیک در مدیریت تصویر، ارتباطات و اعتبار سازمان ایفا می‌کند.

محمد رضا مددی ضمن تاکید براینکه امروز به دلیل گسترش وسایل ارتباط جمعی و استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی از جمله سایت ها، خبرگزاری ها، رسانه ها و مطبوعات، اینترنت، تلفن و غیره، تبادل افكار، اطلاعات و دانش ها به سرعت شكل می گیرد و مردم از این طریق بهتر می توانند سازمان هارا بشناسند، ادامه دادند:اگرچه در فضای مجازی گاها برخی افراد سودجو مسائل را خلاف واقع بیان کرده و منجربه تشویش اذهان عمومی می شود اما یک روابط عمومی مجرب اخبار درست عملکرد ادارات را به موقع به اطلاع مردم می رساند و مردم را آگاه می کند چراکه در عصر ارتباطات، داشتن اطلاعات موثق و دقیق، بزرگ ترین سرمایه یك سازمان و یا هر نهادی است.

ایشان افزودند: در سِمَت روابط عمومی باید از افراد مجرب و متعهد استفاده شود که بتوانند اطلاعات مربوط به سازمان خودرا به درستی به اطلاع مردم برسانند و از اطلاعات اشتباه و سو استفاده جلوگیری کنند. دغدغه ما در کانون وکلا همواره ارتباط بیشتر با مردم است؛ مردم با ما ارتباط برقرار کنند و کانون وکلا را آنطور که هست بشناسند که روابط عمومی حلقه اتصال بین کانون و مردم می باشد.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان خاطرنشان کردند:برخی از مردم ذهنیت خوبی راجب برخی سازمان ها مانند زندان ندارند؛ اینجاست که روابط عمومی موظف است بیشتر به وظیفه ذاتی خود بپردازد، فعال باشد و با راهکارهای تخصصی که دارد نقاط قوت سازمان خودرا با اطلاعات جامع و درست به مردم بشناساند. درواقع روابط عمومی عامل مدیریت افكار عمومي و اطلاع رساني هدفمند است.

ایشان با اشاره به اختلافاتی که گاها بین کانون وکلا و مرکز وکلا در اذهان وجود دارد،گفتند: روابط عمومی باعث می شود اگر بین ارگان هاهم اختلاف نظری وجود داشته باشد این اختلاف نظر مرتفع شود.کانون وکلا و مرکز وکلا دو سازمان جدا نیستند. دوستان ما در مرکز وکلای قوه قضائیه، برادران و خواهران ما هستند. پیشنهاد می شود برای پیشرفت و بهبود کارها کانون وکلا و مرکز وکلا به هم ملحق شده و یکی شوند.

نائب رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان هم گفتند: ازآنجاییکه نگاه برخی به شغل وکالت به سبب سیاه نمایی های صورت گرفته مثبت نیست، بهتر است اقدامات مثبت و عام المنفعه و رایگان وکلا مثل مشاوره های رایگان در محل کانون،در مساجد و در زندانها،وکالت تسخیری و معاضدتی توسط روابط عمومی ها بیشتر نمایان گردد تا مردم هم نسبت به این مهم آگاه تر شوند.

رحیم فریبا ضمن تاکید بر فعالیت موسسه خیریه کانون وکلای دادگستری استان همدان، اذعان کردند: کانون وکلا ظرفیت‌های خوبی برای استفاده دارد هدف ما بزرگ نمایی نیست دغدغه ما این است که برای کمک به مردم عملکرد نه تنها کانون بلکه همه دستگاه ها مطرح و بیان شود.

در ادامه این نشست، مدیرروابط عمومی مرکز وکلای استان همدان، سازمان زندانها،دانشگاه آزاد اسلامی،مرکز رسمی کارشناسان دادگستری،مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات فرماندهی انتظامی استان همدان و کانون کارشناسان رسمی دادگستری به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و پیشنهاد شد با تشکیل یک گروه اختصاصی روابط کانون وکلا با ارگان های مختلف از طریق روابط عمومی ها بیش از پیش تقویت شود.

📷 گالری تصاویر خبر

تصویر خبر
تصویر خبر
تصویر خبر
تصویر خبر
تصویر خبر
تصویر خبر
تصویر خبر
تصویرخبر


کانون وکلای دادگستری همدان.

کانون وکلای دادگستری قدیمی‌ترین سازمان مردم نهاد ایرانی است که به موجب لایحه استقلال کانون وکلا در سال ۱۳۳۱ به عنوان نهادی با شخصیت حقوقی و مستقل به وجود آمد، هرچند پیش از آن هم موجودیت داشت. کانون وکلای دادگستری ایران در سال ۱۳۲۹ نیز به عضویت کانون وکلای بین‌المللی (IBA) درآمده است. هیئت مدیره، رئیس، دادگاه انتظامی وکلا و دادسرای انتظامی وکلا از نهادهای هر کانون هستند.

تلفن تماس : 081-38282028-29
سامانه پیامکی : 100022029

موقعیت مکانی

نماد تجارت الکترونیک

نماد اعتماد الکترونیک
طراحی و پیاده‌سازی عباس اسماعیلی
کلیه حقوق برای کانون وکلای دادگستری استان همدان محفوظ است © ۱۴۰۴