تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۴، ساعت ۱۰:۳۹
آغاز انتخاب شهر محل کارآموزی پذیرفتهشدگان آزمون وکالت ۱۴۰۳کانون وکلای دادگستری استان همدان
مقدمات شروع دوره دوم کارآموزی وانتخاب شهر محل کارآموزی دراجرای ماده54 برای پذیرفتهشدگان آزمون وکالت ۱۴۰۳کانون وکلای دادگستری استان همدان امروز وبه مدت 2 روز متوالی برای دو گروه(الف وب) گروه17 آغاز شد.
در این جلسه، مدیرداخلی کانون وکلای دادگستری استان همدان گفت: باتوجه به ظرفیت اعلام شده از سمت کانون وکلای دادگستری همدان و وجود 20 حوزه قضایی دراستان، کارآموزان برحسب نمره کل کسب شده در آزمون ورودی بدون احتساب سهمیه، رتبه بندی خواهند شد.
مجید طاهری خطاب به کارآموزان تاکید کرد: براساس رتبه واولویت های موجود با بررسی دقیق ظرفیت پذیرش شهرها و لحاظ رتبه اکتسابی، شهرهای مورد نظر به ترتیب اولویت انتخاب نمایند. چراکه این مهم پیش زمینه ای است برای ورود به مرحله دوم کارآموزی ودرنهایت تعیین وکیل سرپرست می باشد.
وی ضمن تاکید براینکه انتخاب قائم به شخص بوده وقابل تنفیذ دیگری نمی باشد وپس از تعیین و تائید فرم انتخاب شهر، امکان ویرایش آن وجود ندارد، افزود: بدیهی است در صورت عدم حضور، در مهلت مقرر به منزله انصراف از انتخاب تلقی شده و اعتراض بعدی مسموع نخواهد بود و کانون راسا نسبت به انتخاب شهر برای غائبین اقدام می نماید.
طاهری ادامه داد: کانون وکلای دادگستری استان همدان این فرصت را برای کارآموزان درنظر گرفته است که درخواست برای جابجایی محل اشتغال به کارآموزی بصورت مهمان در استان و خارج از استان فراهم است که این مهم منوط به مجوز حضور در مرحله دوم کارآموزی از سمت کمیسیون کارآموزی می باشد.
وی خاطرنشان کرد: انتخاب شهر محل کارآموزی توسط کارآموز، با لحاظ رتبه داوطلب، اولویت پیشنهادی و ظرفیت پذیرش شهرها، از سوی کانون وکلای دادگستری استان همدان تعیین خواهد شد. بنابراین لازم است کارآموزان در انتخاب شهر نهایت دقت را به کارببرند ملاک عمل برای انجام تکالیف کارآموزی محوله ازقبیل گزارش نویسی ونیز وظایف محوله مانند پیگیری پرونده های تسخیری، معاضدتی و... می باشد.